илюстрация: Усложнена остава обстановката  на територията на област Шумен. Затворен

...
илюстрация: Усложнена остава обстановката  на територията на област Шумен. Затворен
Коментари Харесай

Затворен поради снегонавяване е пътят от Шумен към Разград

илюстрация:

Усложнена остава обстановката  на територията на област Шумен. Затворен заради снегонавяване е пътят от Шумен към Разград, на пътен възел  „ Диамант " е построен контролно-пропускателен пункт от 23 часа нощес. Полицейски чиновници пренасочват водачите по обходен през Търговище маршрут. 

Изцяло затворен е пътят Шумен- Силистра, в региона на Хитрино заради мощни навявания са се образували снежни преспи. Затворен е и пътят от село Зайчино ореше към Варна. Десетки са получените сигнали за закъсали коли, паднали клони и дървета, предава cross.bg. 

Целият разполагаем състав на РДПБЗН- Шумен е мобилизиран и е на терен. Обстановката в северната част на региона е комплицирана, има сигнали за закъсали коли в региона на Каолиново, Нови пазар и Хитрино. 36 са получените сигнали, 12 от които за евакуации, които са осъществени. Има сигнали и за паднали клони и дървета, отработват се предпочитано.

Поради мощните снегонавявания и формирани преспи има закъсали три противопожарни автомобила и снегопочистваща техника. Работата на избавителните екипи в региона продължава.  Поради разкъсан централен електропроводник няма ток в Нови пазар, получени са известия за спряно електроподаване в Каолиново и някои шуменски села. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР